Doorzoek de website

Contact

Black Hills Trio

0032-(0)11-446137

info@blackhills.be

Black Hills Trio: Miss Carine, Axel en François

3 Leden van de Black Hills Country Band wil toch het Black Hills leven een nieuwe start geven.  Weliswaar met 3 personen en met een amusement en country repertoire. 

Jaren ervaring heeft deze band, vandaar dat ze ook op diverse evenementen kunnen optreden.  

Miss Carine

Reeds op de leeftijd van 10 jaar zong Carine country nummers, dat is na al die jaren nog steeds haar passie gebleven.  Zij kan dan ook de country klassiekers brengen met het echte country timbre.  Haar stemgeluid is uniek voor het zingen van country music.

Ook zij zingt nu amusement nummers, want dat is het streven van de groep, een gemengd repertoire waar alle genre's aan bod komen.

Axel

De man die op 16 jarige leeftijd zijn plaats innam bij de Black Hills Country Band. Het was zijn droom en die is uitgekomen.  Jammer was het dus dat de Black Hills Country Band stopte. Vandaar dat deze start voor hem weer helemaal top was.  

Zang, piano, orgel, accordeon, hij doet het allemaal en houdt naast country ook van de ambiance muziek, iets wat een amusement band nodig heeft.

François

In 1967 gestart met de Black Hills, vele jaren ervaring dus.  François is de man die graag op het podium staat en vooral graag heeft dat de mensen zich de middag of avond geweldig amuseren.  Dit kan onder andere door een goede keuze te maken van songs en het repertoire aanpassen voor elke gelegenheid.

Zang en de begeleidings gitaar neemt François voor zijn rekening.  Daarnaast doet hij ook de presentatie tijdens de optredens.  Verder doet hij ook de nodige administratie en management van de band.

Meer muzikale mogelijkheden en bezettingen, kijk even op website: www.swa5.webnode.be