Doorzoek de website

Contact

Swa (of the Black Hills)

0032-(0)11-446137

info@blackhills.be

History

1967 -  De Black Hills startte met amusement muziek, in de regio een geliefde amusement band. Swa was toen al lid van de band.  Speelde gitaar en zong.

1982 - In dit jaar werd over geschakeld naar country music, de naam werd Black Hills Country Band.  Successen met deze band bleven niet uit, optredens in Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, winnen van vele awards.  Deze band stopte na het trieste overlijden van gitarist Leo Drijkoningen in mei 2015.

2015 - Het Black Hills Trio - Toch een vervolg aan het Black Hills verhaal.  3 Leden van de band (Miss Carine, Axel en François) gaan verder met een mix van amusement en country muziek.  

2017 - Het Black Hills Duo - In november stopt het Black Hills Trio en gaat het Black Hills Duo van start.  Miss Carine en François blijven optredens verzorgen met mogelijk ook een country repertoire,  maar ook vele amusements nummers kunnen gebracht worden. 

2019 - Naast het Black Hills duo doet François, onder de naam Swa ook solo optredens, zie hiervoor website www.swa5.webnode.be

2022 - Door de 2 jaar durende corona, leeftijd en drukke bezigheden is Carine voorlopig gestopt met optredens. Swa gaat nu alleen verder met gevarieerde muziek voor de 50+  - zie ook www.swa5.webnode.be